Verkkopalvelun datakierros

Verkkopalvelun datakierroksessa seurataan oikeita käyttäjiä, kerätään tietoa heidän käyttäytymisestä ja analysoidaan aiemmin kerättyä dataa. Datakierros on huomaamaton tapa suorittaa verkkopalvelun käyttäjätestaus. Verkkopalvelun datakierros kertoo avainlukuja palvelun käytettävyydestä.

Kustannustehokkain tapa käyttäjätestaukseen

Datakierroksen aikana verkkopalvelun käyttäjien interaktiot tallennetaan työkalun avulla ja niistä laaditaan kooste, joka sisältää klikkauskartan (heatmap) kursorin tai sormen liikkeineen. Samalla tallennetaan käyttäjien liikkuminen ja navigoiminen verkkopalvelussa.

Verkkopalvelun datakierros on erittäin kustannustehokas tapa saada tietoa todellisten käyttäjien käyttäytymisestä, olivatpa he missä päin maapalloa tahansa.

Datakierros voidaan suorittaa verkkopalvelulle, jolla on jo olemassa olevaa kävijäliikennettä. Riittävä määrä kuukausittaisia kävijöitä datakierroksen suorittamiselle riippuu palvelun luonteesta. Simppelissä verkkopalvelussa jo toista sataa kävijää kuukaudessa on tarpeeksi.

Kysy verkkopalvelun datakierroksesta

Verkkopalvelun datakierros sisältää kierroksen ennakkojärjestelytvisuaalisen raportin tuloksista sekä korjausehdotukset kierroksella esiintyneiden ongelmien poistamiseksi.

Datakierros soveltuu verkkosivulle, verkkokaupalle tai muulle verkkopohjaiselle palvelulle. Kierroksen kohde voi olla käytössä oleva verkkopalvelu, jolla on jo kävijäliikennettä.

Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Nimi*

Sähköposti*

Puhelinnumero

www-osoite*